Vendégkönyv

Vendégeink írták…, és ők nem tévednek

Kedves Vendéglátóink!

A Széll Kulturális Egyesület nevében köszönjük a kedves fogadtatást, a nyugodt légkör biztosítását, az ízletes ételeket, a szívélyes kiszolgálást!


Köszönettel: A táncosok és a TÉKA
2015. 03. 15.

Kedves Zsóry-Zsibongó!

Idén is nagyon jól éreztük magunkat, a szállás nagyon hangulatos volt, és köszönjük az ízletes ételeket. Reméljük, jövőre is eljöhetünk, és újra eltölthetünk itt egy fantasztikus pár napot. 


Köszönettel: Veres Péter Gimnázium, Budapest
2015. 03. 12.

Kedves Zsóry-Zsibongó!

Köszönjük szépen ezt a pár napot, amit itt tölthettünk. Minden nagyon jó volt, finomak voltak az ételek és reméljük, tudunk még ide jönni!  


Jeszenszky Rózsa és a lányok
SORTE Aerobic Szakosztály
2015. 03. 06.

Kedves Zsóry-Zsibongó!

Köszönjük a házias ízvilágú finom falatokat, melyet kedvességetek még tökéletesebbé tett! A hely, a programok, kitűnőek voltak, minden kívánságunkat teljesítettétek. A gyerekek nevében is mondhatjuk, nagyon jól éreztük magunkat.


Szalontai Gyöngyvér
Sztehlo Gábor Evangélikus Iskola
2014. 05. 24.

Kedves Zsóry-Zsibongó!

Köszönjük ezt a csodálatos hetet! Remek pillanatokat éltünk át a táborban. Idén már a 8. edzőtáborunkat töltöttük itt. Külön köszönet Saci néninek a finom ételekért!


A-Force 1 és a "Repetás Társaság"
2014. 08. 06.

Kedves Zsóry-Zsibongó Vendéglátók!

Kellemesen éreztük magunkat ebben a családias tábori környezetben. Először is köszönjük, hogy míg mi aludtunk, belocsolták a homokot és így mi pormentesen tudtunk játszani. A házias ételek olyanok voltak, mint anyukáink főztje! A tábor minden dolgozója barátságával, kedvességével egyéniességével nagyon belopta szívünkbe magát. Minden kérésünk teljesült. Minden ismerősünknek, barátunknak ajánlani fogjuk a táborhelyet.


Nyíregyházi Ridens Speciális Szakiskola és Kollégium
2014. 06. 15.

Kedves Zsóry-Zsibongó!

Szeretnénk megköszönni azt a 3 kellemes napot, amit itt tölthettünk! Nagyon jól éreztük magunkat és örömmel töltött el minket, hogy ennyi játéklehetőség volt a gyerekek számára. Nagyon ízletes és finom ételeket kaptunk, élveztük a kirándulásunk minden percét. Reméljük, hogy lesz még alkalmunk visszalátogatni ide!


Óbudai Szent László Ált. Isk.
2014. 06. 12.

Szeretett Házigazdáink!

 

Elsősorban nagyon köszönjük, hogy minden alkalommal kedvesen és szeretettel fogadtok minket. A tábori nagymamáinknak, a konyhás néniknek köszönjük, hogy gondoskodnak arról, hogy mindig legyen valami finomság a pocakunkban. Tudjuk, hogy nem vagyunk csendesek, ezért köszönjük a megértést és toleranciát. Hálásak vagyunk az apró kedvességekért, mint pl. a 6 zacskó chips. Sőőőt, azért is, hogy mindig rendelkezésre álltok, ha valami kérésünk van! Találkozunk ősszel! 


Az Egri Városi Diáktanács
2015. 03. 29.

Kedves Zsibongó!

Köszönjük a kedves fogadtatást, jól éreztük magunkat! Nagyon jót beszélgettünk itt, jó volt a bográcsozás, kellemes órákat töltöttünk itt! 


Csemői Faluvédő és Szépítő Egyesület
2015. 03. 29.

Kedves Zsóry-Zsibongó!

Iskolánknak ebben az évben nyílt lehetősége erdei iskolát szervezni. Örültünk, hogy a Zsóry-Zsibongóra esett a választásunk. A 3. és 4. osztályos gyermekeink feledhetetlen napokat töltöttek itt! Köszönetet szeretnénk mondani odaadó munkájukért, az isteni finom ételekért és az itt töltött szép napokért.


Székely Mihály Ált. Isk. Jászberény
2014. 04. 11.

Nagyon jól éreztük magunkat! Legjobban a gyros tál ízlett! Jókat játszottunk, sokat röpiztünk! Köszönjük a vendéglátást!


Bajza Lenke Ált. Isk. Zsámbok
2014. 06. 18.

Kedves Zsóry-Zsibongó!

Szeretettel gondol a RAION Karate Sportegyesület az itt töltött időre. Kevés az a táborhely, ahol a „kis csapatunk” ilyen jól érezte magát! Kiválóak az ételek és kedves a személyzet. Nagyon jó hangulatú táborban volt részünk. Tökéletesen megfelelt elképzeléseinknek, és sokat segített a nemzetközi versenyünk felkészülése során. Csak ajánlani tudom minden sportegyesületnek, aki szeretne egy biztos és jó hangulatú táborban részt venni!


Hanzi Levente elnök Raion Karate SE
2014. 08. 06.

Kedves Zsóry-Zsibongó!

2 éjszakát és napot töltöttünk itt. Bejártuk a környéket, melynek festői szépsége lenyűgözött bennünket. A szállás és az étkezés megelégedéssel töltött el bennünket, ugyanúgy, mint a házigazdák vendégszeretete! Köszönjük a jól szervezett és tartalmas programokat, felejthetetlen élményekkel tértünk haza. További munkájukhoz kívánunk sok sikert, erőt, türelmet és jó egészséget! –


Mátészalka Kávin János Református Iskola
2014. 05. 30.